آیا استخوان فک شما برای کاشت دندان کافی می باشد؟

فهرست مطالب

وقتی فردی که از سلامت عمومی مناسبی برخوردار می باشد ، به دلیل بیماری پریودنتال ، آسیب یا عفونت دندان خود را از دست می دهد ، کاشت دندان یک راه حل مناسب ، ایمن و با طول عمر بالا می باشد. ایمپلنت دندان ریشه دندان مصنوعی می باشد که متخصص پریودنتولوژی و جراح ایمپلنت دندان انجام می شود تا دندان مصنوعی یا پل جایگزین را ثابت نگه دارد.

کاشت ایمپلنت دندان

ایمپلنت ها ظاهر طبیعی دارند و وقتی روند کار به پایان می رسد ، کاملا مانند دندان های طبیعی عمل می کند. همچنین می تواند به محافظت از دندان های دیگر کمک کند زیرا برای استفاده از ایمپلنت نیازی به دندان های مجاور نیست. هنگام کاشت ایمپلنت دندان ، ممکن است پیوند استخوان بخشی از مراحل روند درمان باشد.

جراحی ایمپلنت دندان

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً به صورت مرحله ای انجام می شود. ابتدا دندان آسیب دیده کشیده می شود. سپس استخوان فک برای جراحی آماده می شود. در این مرحله در صورت نیاز از پیوند استخوان استفاده می شود. پیوند استخوان روشی است که استخوان از دست رفته را جایگزین و بازسازی می کند و همچنین می تواند کانتور صورت بیمار را بازسازی کند. اگر دندان ها به دلیل ضربه ، پوسیدگی یا آسیب از بین بروند ، از دست دادن استخوان فک اجتناب ناپذیر می باشد و استخوان فک شروع به ذوب شدن می کند. پیوند استخوان پایه محکم تری برای کاشت دندان می باشد.

پیوند استخوان

پیوند استخوان (پیوند استخوان)

برای انجام پیوند استخوان دقیقاً به چه مواردی نیاز می باشد؟

در روش های سنتی ، این فرآیند شامل برداشتن مقداری استخوان از فک بیمار یا قسمت دیگری از بدن وی و پیوند آن به استخوان فک می باشد. امروزه پیوند استخوان، درمان با پودر استخوان مصنوعی(۱) تهیه شده از منبع حیوانی انجام می شود. این روش بیماری کمتری را برای بیمار ایجاد می کند و درصد موفقیت بسیار بالایی دارد. بعد از کاشت استخوان فک ، ممکن است چندین ماه طول بکشد تا استخوان پیوندی به اندازه کافی استخوان جدید رشد کند تا بتواند از قرار دادن واقعی کاشت دندان پشتیبانی کند.

وقتی استخوان فک بهبود یافت ، روند کاشت دندان آغاز می شود. کاشت دندان با قرار دادن ایمپلنت دندان تیتانیومی در استخوان فک آغاز می شود. بهبود این مرحله نیز ممکن است چندین ماه طول بکشد. وقتی ایمپلنت کاملا به استخوان فک پیوند خورد ، پریودنتیست پایه ایمپلنت را در فک قرار می دهد. برای بهبودی بافت نرم لثه باید صبر کنیم. پس از بهبودی ، دندان ها و استخوان فک قالب گیری می شوند و در آخرین مرحله دندان ها انجام می شود.

پیوند استخوان و روش پس از کاشت

اگرچه روند درمان پیوند استخوان(۲) وقت گیر است ، اما یک قسمت مهم و ضروری در فرآیند کاشت می باشد. پس از جراحی ، بیماران ممکن است مشکلاتی مانند لثه ، تورم یا کبودی پوست و خونریزی جزئی را تجربه کنند. اما این عوارض به سرعت پس از چند روز از بین می رود. پس از اتمام جراحی، آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت به بیمار داده می شود. در برخی موارد ، داروی مسکن نیز تجویز می شود. برخی از محدودیت های غذایی در کاشت دندان ، از جمله مصرف غذاهای نرم پس از هر مرحله از پیوند استخوان و کاشت دندان وجود دارد.

چه زمانی پیوند استخوان مورد نیاز است؟

وقتی استخوان طبیعی سالم و کافی برای حمایت از کاشت دندان وجود نداشته باشد ، پیوند استخوان یک روش درمانی ضروری می باشد.

چرا از دست دادن دندان باعث از بین رفتن استخوان فک می شود؟

وظیفه استخوان فک حمایت و نگه داشتن دندان های شما می باشد. اگر دندان از دست رفته باشد ، استخوان آلوئول به دلیل نقص در ساختار فک شروع به ذوب شدن می کند. نباید فراموش کرد که ایمپلنت دندان باید با استخوان فک پیوند بخورد تا پایه ای پایدار و محکم ایجاد شود. اگر استخوان فک کافی نباشد ، قرار دادن ایمپلنت غیرممکن است.

تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *