میکرو ایمپلنت ارتودنسی که میکرو اسکرو نیز نامیده می شوند ، یک تکنولوژی جدید در ارتودنسی می باشد و متخصص ارتودنسی با هدف افزایش لنگرگاه دندان از آنها استفاده می کند.
میکرو ایمپلنت ارتودنسی چیست و چرا در ارتودنسی استفاده می شود؟ میکرو ایمپلنت ارتودنسی از انتقال نیروهای ناخواسته به دندان های دیگر در طول درمان های ارتودنسی اجتناب می شود. یکی از اهداف اصلی میکرو ایمپلنت ارتودنسی کاهش مدت زمان درمان می باشد.
عملکرد میکرو ایمپلنت ارتودنسی مانند لنگر است که براکت ها بر روی دندان های شما اعمال می کنند. به این ترتیب ، شما باید نقطه ای را نگه دارید که فشار کافی را برای تراز کردن دندان های شما ایجاد می کند.
میکرو ایمپلنت همانطور که در درمان خاص شما لازم است چند ماه در آن موقعیت باقی می ماند و متعاقباً برداشته می شود.
میکرو ایمپلنت ارتودنسی چیست؟
میکرو ایمپلنت ارتودنسی، ایمپلنت هایی تیتانیومی کوچکی می باشند که ۱۰۰٪ سازگار با بافت دهان می باشند که در طول درمان ارتودنسی به عنوان لنگر عمل خواهند کرد.
این ایمپلنت به طور موقت با استفاده از یک روش جراحی ساده در استخوان آلوئولار فک بالا یا آپیکال قرار می گیرد. همچنین ، میکرو ایمپلنت ارتودنسی به راحتی برداشته می شوند زیرا یکپارچگی کامل با استخوان فک ایجاد نمی شود.
اگر مجبور به قرار دادن میکرو ایمپلنت هستید ، نترسید ، این تکنیک آسان ، سریع ، بدون درد و ارزان می باشد و همچنین می تواند به درمان ارتودنسی شما سرعت ببخشد. با استفاده از میکرو اسکرو می توان موارد زیر را انجام داد:
- تراز مجدد دندان ها
- ترمیم قوس فک پایین
- تراز دندان های دائمی
میکرو اسکرو در ارتودنسی
این مواد پیچ های کوچکی هستند که روی لثه قرار می گیرند و از ساختار استخوان فک برای درمان استفاده می کنند. سیمی که از براکت ها عبور می کند روی میکرو اسکرو تیتانیومی قرار می گیرد. میکرو ایمپلنت ، لنگر موقت ایجاد می کند و به کاهش زمان ارتودنسی و دستیابی به نتایج مناسب تر کمک می کند.
در حال حاضر در ارتودنسی ، میکرو اسکروها یک عنصر ضروری می باشد که بیشتر برای جابجایی دندان ها به موقعیت صحیح خود استفاده می شود. هدف این میکرو اسکروها لنگر انداختن برای حرکت صحیح دندان ها می باشد.
میکرو اسکروها چگونه قرار می گیرند؟
استفاده از پیچ های میکروسکوپی به دلیل سادگی روش قرارگیری و جدا شدن بسیار رایج می باشند. پس از قرار دادن این ایمپلنت ها ، معمولاً نیازی به مصرف دارو یا آنتی بیوتیکی نمی باشد.
نکته بسیار مهم در قرار دادن میکرو اسکرو ، برنامه ریزی دقیق محل کاشت می باشد. در این روش درمانی ملاحظاتی مانند بردارهای نیرو ، نوع لنگرگاه که باید استفاده شود و روش های ارتودنسی در نظر گرفته می شود.
روش قرار دادن میکرو اسکرو با استفاده از بی حسی موضعی نفوذی ، انجام می شود. نگران نباشید ، روش قرار دادن ایمپلنت ارتودنسی سریع و بدون درد است. طول میکرو اسکروهای تیتانیومی حدود ۶ تا ۱۰ میلی متری می باشد که بسیار راحت و بدون ناراحتی قرار می گیرند.
پس از تکمیل درمان ارتودنسی به راحتی برداشته می شوند. با استفاده از ایمپلنت ها متخصص ارتودنسی یک نقطه ثابت برای حرکت دندان ها به موقعیت مورد نظر به دست می آورد.
به طور خلاصه ، میکرو ایمپلنت ارتودنسی مانند یک پیچ تیتانیومی کوچک می باشد که متخصص ارتودنسی از آن برای دستیابی به یک نقطه ثابت پشتیبانی استفاده می کند که از آن برای ایجاد کشش روی دندان ها استفاده می کند و درمان ارتودنسی را تسهیل می کند.
میکرو اسکرو چه مزایایی دارد؟
مزایای اصلی که ما می توانیم به میکروسکروها در مقایسه با سایر سیستم های لنگر بندی ارائه دهیم عبارتند از:
- استفاده بهینه از نیروهای کششی بدون توجه به تعداد یا موقعیت دندان هایی که باید جابجا شوند.
- در مقایسه با سایر روشهای درمانی ارزان قیمت تر می باشد.
- این روش در صورت عدم همکاری بیمار نیز به عملکرد خود ادامه می دهد.
- می تواند طول درمان ارتودنسی را کوتاه کند و به همین ترتیب ، استفاده از روش های پیجیده ارتودنسی را محدود کند.
- میکرو اسکرو برای هر سطح از نامنظمی در دندان ها قابل اجرا می باشد.
- امکان ایجاد تنوع در روش ها درمانی با استفاده از بارگذاری فوری فراهم می شود.
- مدت کوتاهی پس از قرار گرفتن میکرو اسکرو نتایج پیشرفت درمان ارتودنسی قابل مشاهده می باشد که این امر باعث ایجاد انگیزه در درمان ارتودنسی بیمار می شود.
- استفاده از آنها بسیار راحت می باشد زیرا برای شما ناراحتی یا درد ایجاد نمی کند.
آیا میکرو ایمپلنت برای تمام مشکلات ارتودنسی قابل اجرا می باشد؟
میکرو اسکرو می تواند در هر درمان ارتودنسی و هر زمانی که مورد نیاز باشد ، استفاده شود. میکرو ایمپلنت ها برای استفاده موقت برای ارتودنسی ، ساخته شده از آلیاژ تیتانیوم درجه ۵.
موارد استفاده از ایمپلنت ارتودنسی عبارتند از:
- بستن فاصله بین دندان ها.
- برای صاف کردن دندان ها و تغییر زاویه دندان ها.
- و در مواردی که فشار بیشتری نیاز می باشد.
نحوه قرار گیری میکرو اسکروها چگونه خواهد بود؟
نحوه قرار گیری میکرو ایمپلنت در ارتودنسی عبارتند از:
قرار دادن میکرو اسکروها در جهت دیستال
دیستال و تثبیت مولر فک بالا در اصلاح مال اکلوژن کلاس II استفاده می شود. در این حالت میکرو اسکرو ، معمولاً ۲ میلی متر ، روی کام ثابت می شود. قرار دادن و برداشتن میکرو ایمپلنت در این حالت هیچ ناراحتی و دردی را برای شما ایجاد نخواهد کرد زیرا آسان و سریع است.
همانطور که می دانید ، درمان ارتودنسی شامل اعمال مجموعه ای از نیروهای کنترل شده بر روی دندان ها برای قرار دادن دندان ها در موقعیت مناسب می باشد. هر نیرویی که بر روی یک دندان یا گروهی از دندان ها به یک جهت وارد می شود ، واکنشی با همان اندازه به سمت مخالف وارد خواهد کرد.
استفاده از میکرو اسکرو امکان برنامه ریزی دقیق هنگام اعمال نیروهای مورد نیاز بر روی دندان ها فراهم می آورد. استفاده از ایمپلنت ارتودنسی امکان پیش بینی روند درمان ارتودنسی را افزایش می دهد.
اکستروژن یک مولر در جهت مزیال
یک دندان آسیاب معمولاً در درمان های ارتودنسی کشیده می شود تا فضای مناسب فراهم شود. میکرو اسکرو در فضای ایجاد شده قرار می گیرد و اجازه حرکت صحیح دندان های مولر را فراهم می کند. در این حالت فاصله حرکت حدود ۲-۳ میلی متر است.
صاف کردن دندان های مولر
اگر بعد از درمان ارتودنسی ، درمان با استفاده از ایمپلنت دندان یا پروتز ثابت مورد نیاز باشد ، صاف کردن دندان های آسیاب ممکن است نیاز باشد. میکرو اسکرو در راستای مولر و همچنین در وسط تاج استخوان قرار می گیرد. در حدود ۴-۶ ماه می توان دندان مولر را به موقعیت مناسب آن رساند.
اکستروژن دندان نیش تحت تاثیر قرار گرفته
این مورد با استفاده از اشعه ایکس ارزیابی می شود و اگر دندان نیش در موقعیت افقی قرار داشته باشد یا ریشه آن در موقعیت پالاتال باشد ، این تکنیک امکان پذیر نخواهد بود. نیروی اکستروژن از سر میکرو ایمپلنت به سمت دندان هدایت می شود. از ارتودنسی الاستیک استفاده خواهد شد.
میکرو اسکرو چگونه در ارتودنسی استفاده می شود ؟
میکروسکروهای ارتودنسی پیچ های موقتی کوچکی می باشند که در طول درمان ارتودنسی شما در آن قسمت قرار می گیرد. ارتودنتیست برای انجام حرکات ارتودنسی مطلوب ، از این میکرو ایمپلنت ها استفاده می کند. احتمال موفقیت این روش درمانی به دلیل این که به کشش جزئی در جهت مناسب ادامه می دهد ، بسیار زیاد است.
در هفته های اول تنش اعمال شده به لوازم ارتودنسی کاهش می یابد ، بنابراین تنظیم میکرو ایمپلنت را تسهیل می کند. این ایمپلنت ها اطمینان حاصل می کنند که هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد و ارتودنسی می تواند به درستی عمل کند در حالی که خود میکرو ایمپلنت در موقعیت خود باقی می ماند.
به طور خلاصه ، میکرو ایمپلنت ارتودنسی برای عملکرد صحیح بریس های دندان ضروری می باشد. آنها روند درمان صحصیح ارتودنسی را تضمین می کنند ، به ویژه هنگامی که نقاط پشتیبانی وجود ندارد.
نقش میکرو ایمپلنت های ارتودنسی
عملکرد میکرو ایمپلنت های ارتودنسی ارائه لنگرگاه موقت و مناسب در ارتودنسی می باشد و با پایان روند درمان ارتودنسی برداشته می شوند. میکرو ایمپلنت اجازه می دهد تا حرکات ارتودنسی در زمان کمتری برای بیماران مبتلا به پروپدنتال انجام شود. میکرو ایمپلنت ساده ترین روش ایجاد لنگر برای ارتودنسی می باشد زمانی که دندان های خلفی بیمار از بین رفته باشند.
ایمپلنت ارتودنسی انقلابی در درمان ارتودنسی ایجاد کرده است و به ارتودنتیست ها اجازه می دهند تا از براکت ها بدون تماس با دندان های خلفی برای تراز کردن دندان قدامی استفاده کنند. میکرو ایمپلنت های تیتانیوم به دلیل پایداری در استخوان ، امکان لنگراندازی ایدهآلی را فراهم می کند.
مخصوصاً برای حرکات و درمان های ارتودنسی زیبایی که در آن از قرار دادن بریس بر روی همه دندان ها برای رسیدن دندان ها به موقعیت دلخواه نیاز نمی باشد.
میکرو ایمپلنت های دندان چه معایبی دارد؟
ما می توانیم به شما بگوییم که اگر میکرو اسکروها به درستی برنامه ریزی شده باشند ، مشکلی ایجاد نمی کند. در برخی موارد ، میکروسکروها می توانند مشکلات زیر را ایجاد کنند:
- التهاب اطراف محل قرارگیری میکرو ایمپلنت. در صورت بروز التهاب در اطراف میکرو اسکرو ، باید به دندانپزشک یا متخصص ارتودنسی مراجعه کنید تا او بتواند مشکل را بررسی کند و شما را درمان کند.
- شکستگی میکروسکرو در مخاط یا استخوان در حین قرار دادن یا برداشتن.
- از بین رفتن میکرو اسکرو در هنگام بارگیری (عدم ثبات).
- آسیب به ساختارهای تشریحی مجاور مانند اعصاب یا ریشه دندان ها.
- افتادگی میکروسکرو و تحرک استخوان.
آیا موارد منع استفاده از میکرو اسکرو وجود دارد؟
موارد منع مصرف برای قرار دادن میکرو ایمپلنت وجود دارد و اگرچه تعداد آنها کم است ، اما باید به آنها توجه شود:
- بیماران مبتلا به آسیب های خاص مانند دیابت ، نئوپلاسم ها یا اختلالات روانی.
- هنگامی که یک قشر استخوان بسیار نازک وجود دارد که مانع از حفظ مکانیکی صحیح میکرو اسکرو می شود.
- هنگامی که بیمار دارای بهداشت دهان و دندان ضعیف می باشد. عدم رعایت بهداشت پس از قرار دادن میکروسکرو می تواند باعث ایجاد عفونت و التهاب در ناحیه درمان شود.
- مواجهه با بیماری پریودنتال بسیار پیشرفته و کنترل نشده.
اگر می خواهید در مورد میکرو اسکرو یا روش های مختلف ارتودنسی بیشتر بدانید ، می توانید بدون هیچ گونه نگرانی با ما تماس بگیرید.
(منبع)
6 نظر
لطفا آدرستون رو برای بنده ارسال کنینم چجوری باهاتون ارتباط بر قرار کنم
afarin matlab khobi bood
این مطلب حرف نداشت
کجا می تونم اطلاعات کاملتری درباره این موضوع پیدا کنم
یه سوال داشتم خرید حضوری هم دارید
مطلب خوبی بود