منوی دسته بندی

فهرست مطالب

مقدمه

کامپوزیت

کامپوزیت: یکی از روشهایی زیبایی دهان و دندان میباشد که امروزه متقاضیان زیادی نیز دارد. این روش میتواند مشکلات شکستگی دندان ها را حل کند و البته هزینه ی مناسبی نیز دارد. نصب آن نیز ساده و یک جلسه نیاز دارد . که جنس آنها پلاستیک و شیشه است. برای ترمیم دندان های پوسیده نیز قابل استفاده می باشد‌. از آنها روکش هایی برای زیبایی لبخند و اصلاح ظاهر دندان ها تهیه می شود.

انواع کامپوزیت

انواع کامپوزیت: دارای انواع مختلفی از جمله ماکروفیل، میکروفیل و… می باشد.

۱-ماکروفیل یا درشت دانه: ذرات آن ۱۰ تا ۱۵ میکرومتر است؛ که مقاومت و دوام مواد را افزایش می دهد. اما پولیش را سخت می کند. امروزه دیگر کاربردی ندارد.

۲-میکروپایل یا ریز دانه: کوچکتر از ۱۰۰ نانومتر می باشد. با اینکه کار پولیش را راحت می کند اما دوام و استحکام لازم را ندارد.

۳- هیبرید ، میکرو هیبرید و نانو هیبرید: ابعاد ذرات آنها در دو بخش یکی محدوده ۱۰ تا ۱۵ میکرومتر و دیگری محدوده ۴۰ متر می باشد. اما میکرو هیبرید و نانو هیبرید محدوده ذرات آهن ۱۰۰ نانو متر کمتر است. مزیت آنها مقاوم در برابر ساییدگی و عیب آنها از دست دادن زیبایی می باشد. همچنین نانو کامپوزیت که ذرات آن ۲۰ نانومتر است علاوه بر استفاده در رفع مشکلات کامپوزیت های هیبریدی، مقاوم و دارای پولیش مناسب نیز هستند؛ و میتوان برای ترمیم دندان های عقبی نیز از آنها استفاده کرد.

مزایا ی کامپوزیت

مزایای کامپوزیت: ۱- عدم آسیب زدن به مینای دندان: در بعضی مواقع نیاز به تراش کمی دارد و در برخی موارد نیز نیازی به تراش نیست. ۲- دارای مقاومت مناسب: تحمل فشارهای زیاد ۳- قابل ترمیم: در صورتی که هر آسیبی ببینند می توان آن را ترمیم کرد. ۴- ظاهر زیبا: دارای تنوع رنگ است و می توان رنگ متناسب با رنگ طبیعی دندان را انتخاب کرد. ۵- زمان کم برای نصب: به خاطر آنکه نیازی به تراش مینا نیست به راحتی روکش آماده و نصب می شود. ۶- قابل برداشتن: اگر مینای

دندان تراش نخورده باشد می توان آن را برداشت. ۷- عدم ایجاد حساسیت: به دلیل جنس مواد تشکیل دهنده آن در مقابل سرما و گرما حساس نیستند. ۸- قابلیت اصلاح بعد نصب: با توجه به سلیقه شخص می توان آن را اصلاح کرد. ۹- مقرون به صرفه: به دلیل قیمت و نتیجه مناسب طرفداران زیادی دارد.

 

معایب آن:۱-  دوام و طول عمر پایین: جزء مهمترین عیب کامپوزیت می باشد. اگر به درستی از آن مراقبت نشود تا ۲ سال بیشتر دوام ندارد. گرچه که ترمیم آن راحت و زمان بر نیست. ۲- زرد شدن: مواد استفاده شده در کامپوزیت در برابر تغییر رنگ مقاومت ندارد. به همین دلیل باید از دهان شویه بعد از مصرف مواد غذایی استفاده کرد. ۳- استحکام پایین: به خاطر استحکام پایین زود شکسته و ترک می خوردند. ۴- زیاد بودن هزینه های جانبی: گر چه زمان نصب هزینه ی کمتری نیاز دارد، اما هزینه های جانبی آن بیشتر است. ۵’- عدم درمان بیماری های دهان و دندان: تنها برای زیبایی ظاهری دندان مناسب است. قبل از آن بهتر است که بیماری هایی مثل پوسیدگی یا بیماری لثه را درمان کنید.

قیمت

قیمت: هزینه کامپوزیت به شرایط مختلفی از جمله: برند، تعداد دندان ها، مهارت و تخصص دندانپزشک، منطقه جغرافیایی، جنس، کیفیت ، مواد استفاده شده، دستمزد پزشک، تجهیزات و… بستگی دارد.

هر چه کیفیت آن بالاتر باشد به تبع قیمت آن نیز بالاتر است. کیفیت تنها شامل مواد نمی شود بلکه به نحوه کار پزشک و ساخت روکش نیز مربوط می شود. بنابراین شما باید دندانپزشکی را انتخاب کنید که دارای مهارت فنی بالا در ساخت کامپوزیت هایی با فرم طبیعی باشد. همچنین اگر تمایل داشته باشید که همه دندان های جلویی یکدست باشند هزینه زیادی را نسبت به یک دندان باید بپردازید. به علاوه مواد های مختلفی برای روکش های زیبایی دندان وجود دارند که می توانید بهترین نوع آن را انتخاب کنید که این نیز در هزینه تاثیر گذار می باشد.

.

بخوانید
لمینت درشاهین شمالی

اطلاعات نویسنده

‫6 نظر

  • مهدی عزیزی گفت:

    خیلی ممنون از توضیحاتون خوبتون

  • اسدالله داوودی گفت:

    دمتون گرم

  • داوود گنجی گفت:

    گروه واتساپی هم دارید؟

  • مجتبی زمانی گفت:

    afarin matlab khobi bood

  • کریم بخشی گفت:

    aaaaliii bood

  • حمیدرضا همت گفت:

    هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *