ایا ایمپلنت با بیهوشی انجام میشود؟

ایمپلنت با بیهوشی

فهرست مطالب

ایمپلنت دندان روشی مدرن برای ترمیم دندان‌های از دست رفته یا آسیب دیده به شمار می‌آید. با این حال، افراد زیادی یعنی حدود 10 تا 30 درصد مردم از پروسه کاشت و جراحی ایمپلنت می‌ترسند و درمان را به تأخیر می‌اندازند. داروهای بیهوشی حدود 175 سال قدمت دارند. اولین روش ثبت شده با داوری بیهوشی در سال 1846 انجام شد. از آن زمان به بعد انسان راه درازی را پیود و ابزارهای بیهوشی نقش مهمی در کمک به کاهش استرس بیمار ایفا کردند.

ستفاده از ایمپلنت با بیهوشی راهکاری مطمئن برای کسانی است که با چالش اضطراب از ایمپلنت مواجه هستند. مراکز تخصصی دندانپزشکی در سراسر جهان بر اهمیت و نقش بیهوشی در بهبود تجربه بیمار، کاهش درد و اضطراب او هنگام ایمپلنت دندان اشاره کرده‌اند. در این مقاله از وبسایت کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی تاج قصد داریم به بررسی ایمپلنت با بیهوشی و نکات لازم برای انجام این نوع ایمپلنت بپردازیم. با ما همراه باشید.

در چه مواردی از بیهوشی برای ایمپلنت استفاده می‌شود؟ نیازمند تشخیص پزشک است!

یکی از مواردی که از بیهوشی برای ایمپلنت استفاده می‌شود بیمارانی است که اضطراب شدیدی از جراحی دارند. زنان باردار، کودکان و افرادی با شرایط خاص نیز نیاز به ارزیابی دقیق‌تری در انتخاب نوع و سطح بیهوشی هنگام ایمپلنت دیجیتال با بیهوشی دارند.

تنظیم دقیق دوز بیهوشی برای کودکان بسیار ضروری است تا از عوارض جانبی داروهای بیهوشی جلوگیری شود. در ایمپلنت دیجیتال از اسکن‌های سه‌بعدی و مدل‌های دیجیتالی برای طراحی ایمپلنت استفاده می‌شود.

در ایمپلنت دیجیتال با بیهوشی دقت و سرعت کار افزایش می‌یابد و بیمار زودتر و بدون مشکل خاصی به هوش می‌آید. انتخاب برند ایمپلنت در احساس رضایت و آرامش بیمار در طول روند درمان تأثیرگذار است. ایمپلنت آلمانی یکی از بهترین برندهای دیجیتال است که می‌توانید انتخاب کنید.

ایمپلنت با بیهوشی برای چه کسانی مناسب است

ایمپلنت با بیهوشی برای چه کسانی مناسب است؟ افرادی که شرایط پزشکی خاص دارند!

در صورتی که بیمار دارای شرایط پزشکی خاص داشته و نیاز به نظارت دقیق‌تری هنگام ایمپلنت دارد؛ بیهوشی برای او مناسب است. موارد استفاده از بیهوشی در ایمپلنت در ادامه بیان شده است:

  • شرایط پزشکی بیمار: افرادی که دارای مشکلات سلامتی خاص مانند بیماری‌های قلبی، دیابت، اختلالات تنفسی یا فشار خون بالا هستند احتمالاً به بیهوشی عمومی نیاز خواهند داشت تا نظارت بیشتری بر شرایط جسمی آن‌ها در طول جراحی انجام شود.
  • ترس و اضطراب بیمار: اگر بیمار به شدت از دندانپزشکی یا جراحی ایمپلنت بترسد و احساس اضطراب زیادی داشته باشد بیهوشی گزینه‌ای مناسب است. تا او بدون درد و استرس جراحی را تحمل کند.
  • پیچیدگی جراحی: در جراحی‌های پیچیده‌تر مانند کاشت چندین ایمپلنت یا استفاده از تکنیک‌های خاص مانند All-on-4 ، بیهوشی عمومی یا آرام‌بخش ضروری است تا بیمار در طول جراحی احساس راحتی کند و جراحی با دقت و بدون اختلال انجام شود.
  • مدت زمان طولانی جراحی: برای جراحی‌های طولانی‌مدت که نیاز به زمان بیشتری دارند، بیهوشی می‌تواند باعث راحتی بیمار شود و از احساس ناراحتی در طول مدت جراحی جلوگیری کند.

حتی کسانی که حساسیت بالایی به درد یا مشکلاتی مانند رفلکس معده و تهوع شدید هنگام جراحی دندان دارند ممکن است پزشک ایمپلنت با بیهوشی را به آنها توصیه کند.

بیهوشی در ایمپلنت چه شرایطی دارد؟ آزمایشات لازم و نظارت کامل باید صورت گیرد!

بیهوشی در ایمپلنت باید در شرایطی انجام شود که اصول پزشکی حرفه‌ای و ایمنی بیمار رعایت شده باشد. شرایط بیهوشی در ایمپلنت را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

  • بررسی دقیق سلامت بیمار با ارزیابی تاریخچه پزشکی
  • انجام آزمایش‌ها، نظارت بر فشار خون و وضعیت کلی سلامت بیمار
  • نظارت کامل بر بیمار تا رفع کامل اثرات بیهوشی

ایمپلنت با بیهوشی باید در محیط تخصصی مانند بیمارستان یا کلینیک انجام شود و حضور متخصص بیهوشی ضروری است. نوع بیهوشی ارتباطب به برند ایمپلنت سوئیسی، آلمانی، کره ای یا ایرانی ندارد. بلکه با توجه به شرایط بیمار انتخاب می‌شود. همچنین باید توجه داشت که بیهوشی هزینه بیشتری در مقایسه با روش‌های معمول دارد و نیازمند تجهیزات خاصی است.

عوامل مؤثر بر نوع بیهوشی؛ میزان موفقیت به وضعیت درمانی بستگی دارد!

بیهوشی به معنای فقدان یا از دست دادن کامل حس است. بیهوشی می‌تواند با آگاهی قبلی بیمار یا بدون آگاهی انجام شود. امروزه گزینه‌های زیادی برای ایمپلنت دندان با بیهوشی وجود دارد. داروها به تنهایی یا به شکل ترکیبی برای بیهوشی استفاده می‌شوند. روش ترکیبی ایمن‌تر به حساب می‌آید. عوامل زیر بر نوع بیهوشی مورد استفاده دندانپزشک اثر می‌گذارند:

  • سن افراد
  • وضعیت سلامتی
  • طول درمان
  • واکنش منفی به داروهای بیهوشی در گذشته

داروهای بیهوشی بسته به موردی که برای آن به کار می‌روند به روش‌های مختلفی برای کاهش درد ایمپلنت دندان عمل می‌کنند. اگر داروی بی‌حسی مستقیماً روی ناحیه درد به کار رود کوتاه‌تر عمل می‌کند. موفقیت بیهوشی در افرادی که برای ایمپلنت بیهوش میکنند به دارو، محل بی‌حسی ،عوامل فردی و روش بیهوشی بستگی دارد. همچنین، التهاب ممکن است تأثیر منفی بر موفقیت داروی بیهوشی دندان بگذارد.

ایمپلنت فوری با بیهوشی

ایمپلنت فوری با بیهوشی؛ راهی آسان و بدون درد برای ترمیم دندان!

ایمپلنت فوری با بیهوشی مناسب بیمارانی است که به دنبال جایگزینی سریع برای دندان از دست‌رفته و جراحی بدون استرس هستند. در این روش، دندان‌پزشک ابتدا دندان آسیب‌دیده را می‌کشد و در همان جلسه ایمپلنت را در دهان قرار می‌دهد. دندانپزشک برای راحتی بیمار از بیهوشی عمومی یا آرام‌بخشی وریدی استفاده می‌کند.

ایمپلنت فوری با بیهوشی معمولاً برای مواردی با تراکم مناسب استخوان انجام می‌شود. پس از جراحی، بیمار می‌تواند با کمترین زمان نقاهت به شرایط عادی برگردد. لازم به ذکر است که در کاشت دندان بدون ایمپلنت هیچ نیازی به بیهوشی وجود ندارد؛ بلکه از بی‌حسی موضعی در این روش استفاده می‌شود.

من از ایمپلنت میترسم؛ برای کاهش نگرانی از آرام بخش استفاده می‌شود!

ممکن است شما از آن دسته افراد باشید که می‌گوید من از ایمپلنت می‌ترسم. شاید برای افراد مضطرب سخت ترین مرحله ایمپلنت بیهوشی باشد. خبر خوش این است که دندانپزشک می‌تواند هنگام ایمپلنت برای بیماران مضطرب از آرام‌بخش استفاده کند تا از شدت نگرانی آنها بکاهد. آرام‌بخش برای حفظ آرامش فرد، کاهش درد یا بی حرکت نگه داشتن بیمار به کار می‌رود. همچنین، آرام‌بخش به بیمار کمک می‌کند فضای جراحی ایمپلنت را فراموش کند.

بیمار هنگام استفاده از آرامبخش ممکن است کاملا هوشیار باشد و به دستورات پاسخ دهد. همچنین، احتمال دارد نیمه خودآگاه باشد یا به سختی هوشیار به نظر برسد.

آرام بخش عمیق به مراقبت بیهوشی تحت نظارت یا MAC نیز شناخته می‌شود. در آرام‌بخش عمیق، فرد عموماً از محیط اطراف خود آگاه نیست و فقط می‌تواند به تحریکات مکرر یا دردناک پاسخ دهد.

داروهای مورد استفاده برای آرام بخش عبارتند از:

  • دیازپام (والیوم)
  • میدازولام (آرایی)
  • پروپوفول (دیپروان)
  • اکسید نیتروژن

داروهای آرام‌بخش در ایمپلنت با بیهوشی ممکن است به صورت خوراکی (قرص یا مایع)، استنشاقی، عضلانی (IM) یا داخل وریدی (IV) استفاده گردد. آرام‌بخش IV خطرات بیشتری وجود دارد. ضربان قلب، فشار خون و تنفس بیمار باید در هنگام استفاده از آرام‌بخش متوسط ​​یا عمیق به دقت کنترل شود.

بی‌حسی موضعی؛ روشی رایج در انجام مراحل ایمپلنت!

ایمپلنت بدون بیهوشی فقط به معنای جراحی با بی‌حسی موضعی امکانپذیر است. بی‌حسی موضعی برای روش‌های ساده‌تری مانند پر کردن حفره‌های دندانی نیز استفاده می‌شود که تکمیل آن به زمان و پیچیدگی کمتری نیاز دارد. هنگامی که بیمار بی‌حس کننده موضعی دریافت می‌کند، هوشیار و قادر به برقراری ارتباط است. اما ناحیه مدنظر بی‌حس شده و بیمار دردی احساس نخواهد کرد.

بیشتر بی‌حس کننده‌های موضعی به سرعت (در عرض 10 دقیقه) اثر می‌گذارند و 30 تا 60 دقیقه دوام می‌آورند. گاهی اوقات یک وازوپرسور مانند اپی نفرین به داروی بیهوشی اضافه می‌گردد تا اثر بیهوشی را افزایش دهد و از انتشار اثر بی‌حسی به سایر نواحی بدن جلوگیری کند.

بی‌حس‌کننده‌های موضعی بدون نسخه و با نسخه در قالب‌ ژل، پماد، کرم، اسپری، مایع و به صورت تزریقی نیز در دسترس هستند. این گروه از بی‌حس‌کننده‌ها را می‌توان مستقیماً روی ناحیه آسیب دیده مالید یا به ناحیه تحت درمان تزریق کرد. گاهی اوقات، آرام‌بخش نیز به داروهای بی‌حس کننده موضعی اضافه می‌شود تا به آرامش فرد کمک کند. آرتیکائین، بوپیواکائین، لیدوکائین، مپیواکائین و پریلوکائین نمونه‌هایی از بی‌حسی موضعی به شمار می‌روند.

عوارض بی‌حسی ایمپلنت؛ به نوع بیهوشی بستگی دارد!

عوارض بی‌حسی ایمپلنت دندان به نوع بیهوشی مورد استفاده بستگی دارد. برای مثال، بیهوشی عمومی در مقایسه با بیهوشی موضعی یا آرام‌بخش خطرات بیشتری دارد. واکنش‌ها به بیهوشی نیز بر اساس عوامل فردی متفاوت است. برخی از عوارض جانبی گزارش شده با داروهای آرام بخش و بیهوشی عمومی عبارتند از:

  • حالت تهوع یا استفراغ
  • سردرد
  • عرق کردن یا لرزیدن
  • توهم، هذیان یا گیجی
  • گفتار نامفهوم
  • خشکی دهان یا گلو درد
  • درد در محل تزریق
  • سرگیجه
  • خستگی
  • بی‌حسی

منقبض کننده‌های عروقی مانند اپی نفرین که به داروهای بیهوشی اضافه می‌شود نیز ممکن است باعث مشکلات قلبی و فشار خون شود. اینها برخی از عوارض جانبی گزارش شده داروهای بیهوشی هستند. داروهای خاصی که مصرف می‌کنید و هر گونه نگرانی خود را با تیم مراقبت دندانپزشکی مطرح نمایید.

قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی

قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی؛ به نوع بیهوشی و تعداد ایمپلنت بستگی دارد!

ایمپلنت دندان با بیهوشی قیمت ثابتی ندارد. اما این نوع ایمپلنت معمولاً بالاتر از جراحی ایمپلنت بدون بیهوشی است. قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی به عوامل زیر وابسته است:

  • نوع بیهوشی: هزینه بیهوشی عمومی بیشتر از بی‌حسی موضعی یا آرام‌بخش است.
  • تعداد ایمپلنت‌ها:هر چه تعداد ایمپلنت بیشتر باشد هزینه بیشتر می‌شود.
  • نوع و برند ایمپلنت: ایمپلنت با کیفیت قیمت بالاتری دارد.
  • تجهیزات دیجیتال: ایمپلنت دیجیتال با بیهوشی هزینه بیشتری خواهد داشت.

همچنین، تخصص و تجربه دندانپزشک یا جراح تأثیر زیادی بر میزان هزینه ایمپلنت دندان دارد. اما هرگز کیفیت درمان را به هزینه پایین نفروشید. سلامت شما بسیار مهم‌تر از هزینه‌های درمان است. پس بهترین را انتخاب کنید. قیمت ایمپلنت دندان با بیهوشی در کلینیک دندانپزشکی تاج از حدود 12 میلیون تا 29 میلیون تومان در برندهای مختلف، متغیر است. برای کسب اطلاعات دقیق از قیمت ایمپلنت دندان با شماره 91304790-021 تماس بگیرید.

تاج، برترین کلینیک تخصصی دندانپزشکی برای ایمپلنت با بیهوشی!

در این مقاله به بررسی ایمپلنت با بیهوشی پرداختیم. برای ایمپلنت دندان با بیهوشی باید متخصص تشخیص دهد کدام نوع بیهوشی مناسب بیمار است. بیهوشی عمومی، آرام‌بخش یا بیهوشی موضعی انواع سه گانه بیهوشی هستند.

بیهوشی عمومی معمولاً برای درمان‌های پیچیده و یا بیمارانی با اضطراب شدید کارایی دارد. در موارد معمولی و ساده از دو روش دیگر یعنی بی‌حسی موضعی یا آرام‌بخش استفاده می‌شود. برای دریافت مشاوره یا هر نوع خدمات ایمپلنت با بیهوشی یا بدون بیهوشی می‌توانید با کارشناسان دنتال تاج تماس بگیرید. راه‌های ارتباطی با کلینیک دندانپزشکی تاج عبارتند از :

آدرس کلینیک دندان‌پزشکی تاج: جنت‌آباد مرکزی، تقاطع نیایش (چهارراه ایرانپارس) طبقه فوقانی بانک سپه، پلاک 2

تلفن تماس کلینیک تاج: 91304790-021

صفحه اینستاگرام کلینیک دندانپزشکی تاج: https://instagram.com/dentaj_clinic

کلینیک دندان‌پزشکی تاج به صورت شبانه‌روزی حتی در روزهای تعطیل آماده ارائه کلیه خدمات اعم ترمیم و زیبایی دندان، ارتودنسی دندان و دندانپزشکی کودکان به شما عزیران است.

سؤالات رایج

ایا ایمپلنت با بیهوشی انجام میشود؟ بیهوشی عمومی!

به صورت معمول ایمپلنت با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. اما در موارد زیر برای ایمپلنت بیهوشی انجام می‌شود:

  • فوبیای شدید و اضطراب زیاد بیمار
  • جراحی پیچیده و طولانی
  • حساسیت زیاد بیمار به درد
  • بیمار با بیماری خاص

 در بیهوشی عمومی، ماهیچه‌های بیمار شل شده و عمل را به یاد نمی‌آورد. داروی بیهوشی عمومی با ماسک یا وریدی تزریق می‌شود. سطح بیهوشی به روش پزشک و شرایط بیمار بستگی دارد.

آیا ایمپلنت دندان با بیهوشی عمومی خطرناک است؟

اگر بیهوشی عمومی زیر نظر متخصص متبحر باشد خطر چندانی ندارد. عوارض جانبی اندکی مانند کاهش فشار خون یا تهوع در برخی بیماران مشاهده شده است.

بیهوشی عمومی در ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟

بیهوشی عمومی معمولاً چند دقیقه قبل از عمل شروع می‌شود و بیمار یک ساعت بعد از عمل به هوش می‌آید.

آیا ایمپلنت دندان همیشه با بیهوشی انجام می‌شود؟

خیر، ایمپلنت دندان معمولاً با بی‌حسی موضعی همراه است. اما در موارد خاص از بیهوشی عمومی استفاده می‌شود.

تازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *